June 2, 2011

Kvalitet og produksjon

 

Profiler og skinner

Profilene (som er rammene rundt dørene) og skinnene, lages av Raumplus.
Tysk kvalitet i særklasse.
Profilene har tre kammer av kraftig aluminium i meget god kvalitet.
Dette gir en svært stabil og lett ramme rundt dørene, i et flott design.
Velger du speil i garderoben legger vi gummi inne i hele profilen. Gummien vil ikke vises, men sikrer at speilet ligger trygt i rammen. Dette forlenger garderobens levetid, og sikrer speilet så det ikke slår sprekker.
Link til Raumplus

Hjul
Hjul og hjulkasser er veldig viktig i en skyvedørsgarderobe. De blir utsatt for stor slitasje, da dørenes tyngde hviler på hjulene, og dørene vil bli kjørt frem og tilbake i mange år. OPAS har hjul og hjulkasser av beste kvalitet. Det er også Raumplus som produserer de, og de er designet til skinnene og profilene. Hjulene passer derfor perfekt i sporene på skinnene, og garderoben er tilnærmet lydløs.
Detaljene er også viktig. Hjulene er justerbare, i tilfelle vegger eller gulv er skjeve. Dette sikrer at dørene står korrekt og kommer helt inn til veggen. Dørene kan justeres hele 15 mm i høyden. Det følger også med fjærer som legges i hjulsporene. Dette gjør at dørene står stille, selv om gulvet er skjevt. Dørene som kommer i kontakt med veggene får påsatt lister i samme farge som dørene, for igjen å gjøre dørene stille hvis de treffer vegg, og beskytte mot risser.

Innredning
Vi har valgt Norscan som leverandør til innredning. Norscan har meget gode produkter og smarte løsninger. Deres kurvsystem Norscan Roller er det beste vi kan tilby. Roller er trådkurver laget med tykke tråder, og kurvene ruller på fire hjul. Trådkurvene glir lett og stille, og er perfekt i bruk selv om de er fullastet. Kvalitet, flott design og funksjonalitet i toppklasse.
Link til Norscan

Glass
Alt glass leveres av Lacobel. Lacobel har et stort utvalg av ulike speil og glass, og mange spennende muligheter. Glasset har sikkerhetsfolie på baksiden.

Du er velkommen til vår utstilling for å se mulighetene.